Contex Business Srl ofera servicii de contabilitate, expertiză contabilă şi servicii adiacente din domeniul financiar-contabil nu numai pentru firmele cu sediul social in jud. Satu Mare.

Autentificare clientiServicii Contabile Externalizate in Satu Mare
Servicii externalizate Imprimare Email

Contex Business SRL este structurata astfel incat sa ofere toate beneficiile unui departament de contabilitate, la preturi acceptabile, firmelor a caror buget nu le permite infiintarea unui compartiment distinct de contabilitate. Alegand unul dintre serviciile noastre sau combinatia necesara, orice entitate poate detine controlul asupra afacerii sale:
Servicii de contabilitate primara
Oferim servicii de contabilitate primara complete, realizate zilnic, saptamanal sau lunar.

Contabilitatea de gestiune
•    Organizarea contabilitatii de gestiune si consiliere in vederea descarcarii gestiunii (LIFO FIFO, Cost mediu ponderat)
•    Inregistrarea intrarilor de marfuri si a altor elemente de cost aferente, pe baza documentelor specifice de achizitie/import
•    Determinarea costurilor finale, adaugand  alte elemente de cost
•    Inregistrarea reducerilor de preturi acordate de catre furnizorii interni si externi
•    Inregistrarea corectiilor de inventar
•    Calculul si inregistrarea contabila a provizioanelor pentru stocuri
•    Verificarea concordantei intre notele de intrare – receptie si facturi furnizori interni si externi si a avizelor de expeditie ramase nefacturate la   sfarsitul lunii
•    Intocmirea facturilor si a documentelor necesare exportul de marfuri, precum si inregistrarea acestora in programul de evidenta contabila si gestiune
•    Inregistrarea efectelor de plata emise de catre societate in favoarea tertilor
•    Punerea la dispozitie a situatiei stocurilor, alegand frecventa dorita (zilnic, saptamanal sau lunar) si in formatul preferat

Emiterea Facturilor
Emiterea facturilor  si transmiterea lor catre clienti, impreuna cu situatia de  plata intocmita pentru fiecare client in parte.

Plata Facturilor
Intocmirea situatia soldurilor de achitat furnizorilor.

Registrul de casa
Intocmirea registrului de casa, efectuand toate ajustarile necesare (i.e. decontarea avansurilor de casa)
Transferuri Bancare/extrase de cont si cash-flow management

Personalul nostru intocmeste ordinele de plata, controland creditarea si debitarea operatiunilor in extrasele de cont. De asemenea, noi ne ocupam de intocmirea si gestionarea cash-flow-ului societatii tale, asigurandu-te ca disponibilitatea ta financiara este in concordanta cu angajamentele si obiectivele societatii tale.
Analiza datoriilor si creantelor

Gestionarea mijloacelor fixe

Registrul mijloacelor fixe va fi tot timpul actualizat, asigurand calcularea corecta a amortizarii si deprecierii, precum si scoaterea din functiune sau vanzarea mijloacelor fixe/alte active imobilizate.

Recuperare TVA de la stat

Oferim asistenta in vederea recuperarii taxei pe valoare adaugara de la stat, ocupandu-ne de toate formalitatile necesare acestei operatiuni.
Intocmirea bugetului de previziune
Consiliere/Participare la reuniunile consiliului de administratie sau la alte intalniri de afaceri, precum si ilustrarea  rezultatelor financiare
Resurse Umane
Noi iti punem la dispozitie toate formulare necesare selectionarii de personal, iar in cazul in care consideri necesar, noi ne putem asuma rolul de HR Manager al societatii tale.